FASTBRACES® CERAMIC CLEAR
МОЖЕ ДА ОТНЕМЕ ОКОЛО  20  СЕЦМИЦИ
ПОЧТИ ВИНАГИ БЕЗ ЕКСТРАКЦИИ
МОМЕНТАЛНО ДВИЖЕНИЕ НА КОРЕНИТЕ
ТРАДИЦИОННИ МЕТАЛНИ БРЕКЕТИ
ОТНЕМА ГОДИН А(И)
ЧЕСТО ИМА НУЖДА ОТ ЕКСТРАКЦИИ
ЗАБАВЕНО ДВИЖЕНИЕ НА КОРЕНИТЕ
Защо Fastbraces®?

Fastbraces® Technologies наближава своята годишнина от четвърт век, от началото на лечението на първите пациенти и новата ера в денталния свят, в който от дълго време се развиват Fastbraces®, които на свой ред отнемат предимството от дългосрочните брекети и се насочват към по-бързи и по-достъпни продукти. Независимо дали става дума за трайното качеството на оригиналния Fastbraces® Standard Metal, или стилните Fastbraces® Ceramic Clear, ангажимента на Fastbraces® за използване на първокласна технология за създаване на по-бързи и по-малко болезнени брекети означава, че лицензираният Fastbraces® доктор - д-р Росица Енчева, може да бъде сигурна, че с използването на Fastbraces® продукти ще преобрази усмивките на своите пациенти за отрицателно време.

Хиляди пациенти, деца и възрастни, са се възползвали от технологията на Fastbraces®. Всеки ден, доктори от цял свят се редят на опашка, за да се осигурят тази иновационна технология за своите пациенти. Д-р Росица Енчева е една от успешно завършилите теоретична подготовка и практическо обучение за прилагането на Fastbraces® Technologies.

  • Лечението с Fastbraces® е бързо, като необходимото време варира от седмици до месеци. Козметични случаи могат да бъдат завършени само за няколко седмици, докато комплексни случаи могат да бъдат завършени в рамките на няколко месеца.

  • Технологията Fastbraces® е безопасна, с почти 25 годишна история от хиляди успешни клинични случаи.

  • Системата Fastbraces® е достъпна за пациентите.

Днес оригиналната система Fastbraces® Standard Metal все още се използва често, но вече има различни опции. Fastbraces® Technologies правят посещението при лицензирания специалист д-р Росица Енчева входна врата към един свят на неочаквани и достъпни алтернативи, като например естетичните Fastbraces® Ceramic Clear брекети, проектирани от VIAZI ™, които сега са на разположение за тези пациенти, когато времето е по-важно от парите.
Фактът, че брекетите се носят за възможно по-малко време означава, че вероятността от развитие на кариес поради неправилна хигиена на устната кухина е много по-малка. Лечението с Fastbraces® Technology подобрява начина на живот на пациента, тъй като лечението обикновено трае само няколко посещения в кабинета на лекаря. По-малко посещения при лекар означава по-малко похарчени пари, по-малко гориво, използвано за стигане до и от кабинета на лекаря и по-малко време от училище или работа. Друго забележително предимство е намаляването на използването на ритейнър. Когато брекетите бъдат свалени, пациентът обикновено е необходимо да носи ритейнър само 15 минути на ден в банята, умело описани като Fastbraces® "Зъбен Шампоан"
Тридесет и пет годишна история научноизследователска и развойна дейност, хиляди последователно лекувани пациенти и университетските изследвания са показали, че Fastbraces® са не само безопасни, но предлагат много допълнителни ползи. Пациентите обикновено изпитват по-малко дискомфорт и не съществуват повече рискове с Fastbraces® от тези, свързани с традиционните брекети. Гледайте доктори използващи тази система и чуйте защо те казват, че Fastbraces® Technology е променила живота на пациентите им.