Лечебният процес Fastbraces®

Решението за поставяне на брекети може да бъде плашещо. Въпреки това фактът, че е запознат с целия процес от консултации до постигането на една красива усмивка, може да помогне на пациента да бъде по-уверен за решението си да избере Fastbraces® Technology. То трябва да бъде правото на всяко дете и възрастен, да отиде при лицензиран Fastbraces® зъболекар и да получи красива усмивка, без да се налага да да се вадят зъби, в повечето случаи. Прочетете, за да научите повече за лечебния процес!

Fastbraces Provider in your area
A
Д-р Росица Енчева - лицензиран Fastbraces® доктор
Пътят към уверената усмивка започва след запазването на час при д-р Росица Енчева - лицензиран Fastbraces® доктор от Клиника ЕНВИЗИЯ. Пациентът се чувства комфортно още с първата стъпка през прага на клиниката. Колкото по-скоро на пациентите насрочат своето първо посещение, толкова по-близо са те до това да получат красивата усмивка, която те заслужават! Не забравяйте, че не всички зъболекари са лицензирани Fastbraces® доктори, така че е важно да се намери лекар, който е получил подходящо обучение Fastbraces® и наистина може да оцени нуждите на пациента, за да се определи колко Fastbraces® Technology може да помогне.
B
Индивидуален лечебен план бива изготвен за всеки пациент.
След като лицензиран Fastbraces® доктор е бил избран и е планирана консултация, лекарят ще направи рентгенови и фотоснимки на зъбите на пациента. Това ще помогне на лекаря да се създаде персонализиран план за всеки пациент. Въпреки, че няма преки пътища към чудесата в ортодонтията, Fastbraces® Technology се различава с дизайн, който дава възможност за лечение, който се измерва в седмици до месеци, не години.
Customized Treatment Plan
Customized Treatment Plan
C
Планът е изпълнен за около 20 седмици, ако костта на пациента реагира много добре на лечението!
Традиционните брекети обикновено са квадратни по форма и обикновено движат короната на зъба през първата година, и корена на зъба към крайната си позиция през втората година, като всичко това изисква около две години лечение. Fastbraces® Technology дава възможност за движение на корените на зъбите към крайната си позиция от началото на лечението, като по този начин завършването на лечението се измерва в седмици или месеци, вместо години!
D
Резултатът е една красива усмивка!
Брекетите се отстраняват и лечението е завършено! След лечението, докторът може да препоръча пациентът да носи ритейнър всяка вечер по време на нормалните 8 часа сън ("Зъбна Пижама") или просто под душа в продължение на 15-20 минути всеки ден ("Зъбен Шампоан").

Насладете се на тази красива усмивка!
Customized Treatment Plan