science and biology braces
ЗАЩИТА НА ЗЪБИТЕ!
С FASTBRACES® И С ДОБРА ОРАЛНА ХИГИЕНА, МАЛКО ВЕРОЯТНО Е ДА БЪДЕ ЗАСЕГНАТО ОРАЛНОТО ЗДРАВЕ, ПОРАДИ СЪКРАТЕНОТО ВРЕМЕ ЗА НОСЕНЕ НА БРЕКЕТИ
Предимство за оралното здраве използваики Fastbraces®

Днес оригиналните брекети Fastbraces® Standard Metal все още са един от основните методи на лечение; Въпреки това, съществуват и други възможности. Fastbraces® Technologies гарантират, че посещенията при лицензирани зъболекарите като д-р Енчева са стъпка към един свят на неочаквани и достъпни алтернативи, като например: естетически приятните Fastbraces® Ceramic Clear - невидими керамични брекети за тези претенциозни пациенти, чието време е по-важно от парите.

Като икона на традицията и вдъхновение за бъдещето, Fastbraces® сега са световно известен заради тяхната репутация на достъпност, бързина и удобство. За разлика от типичните брекети, които измерват корекциите по отношение на години, Fastbraces® Technologies обикновено допринасят за придвижването на зъбите към правилна позиция в рамките на седмици до месеци. Резултатите трябва да бъдат наблюдавани, за да бъдат наистина оценени.

ВИСОКИ РЕЗУЛТАТИ,
ПОСТИГНАТИ ЗА
 20  СЕДМИЦИ...
oral health

Традиционните брекети обикновено са квадратни по форма и обикновено движат короната на зъба през първата година, и корена на зъба към крайната си позиция през втората година, като всичко това изисква около две години лечение. Fastbraces® Technology дава възможност за движение на корените на зъбите към крайната си позиция от началото на лечението, като по този начин завършването на лечението се измерва в седмици или месеци, вместо години, особено когато алвеоларната кост отвръща много добре на лечението!