ПОДОБРЯВАНЕ НА УСМИВКИТЕ
С БРЕКЕТИ, КОИТО СА БЪРЗИ, БЕЗОПАСНИ, ЛЕСНИ И НА ДОСТЪПНА ЦЕНА ИЗПОЛЗВАНИ ОТ ЧЕТВЪРТ ВЕК
Как Работят Fastbraces®

Имайки предвид безопаснотта, технологията Fastbraces® е разработена за да изправя зъби по един различен начин - осигурявайки едно бързо, безопасно и достъпно решение.

Брекетните системи Fastbraces® Technology притежават висока производителност, позволяват движението на зъбните корени към крайната им позиция чрез усукването им още от първото посещение. Вече пациентите могат да се радват на резултати с по-малка чувствителност и време, измервано в седмици или месеци. Системата е развита и тествана през последните 25 години и е на разположение в много страни по света. Fastbraces® Technology е бързо, безопасно, лесно и достъпно лечение. Със своят патентован триангуларен дизайн на брекетите, авангардни техники и специална топлинно активирана тел, тази нова технология революционизира областта на ортодонтията, като сега позволява както лекари по обща дентална медицина и специалисти ортодонти да предлагат много ефективно, неекстракционно, цялостно ортодонтско лечение на своите пациенти.

treatment process
Прочетете относно лечебния процес и научете как работи всяка стъпка към една красива усмивка, с Fastbraces®.
science and biology
Открийте науката зад технологията и разберете защо Fastbraces® е едно толкова иновативно лечение за изправяне на зъбите.
treatable cases
Научите повече за голямото разнообразие от неправилно поникнали зъби и проблемите, с които Fastbraces® работи и коригира.
research and technology
Прочетете за университетските изследвания и тестове, които са направени, за да се гарантира безопасността и оптималната производителност за пациентите.