Fastbraces® ЗА ВСИЧКИ
БЪРЗО, ЛЕСНО И ДОСТЪПНО РЕШЕНИЕ
braces for teens
Fastbraces® за Юнуши и Възрастни

Отдавна се знае, че истинският лукс е крайният потребител никога да не усети болка. Това е, което прави Fastbraces® продуктите да бъдат носени с удоволствие. Историята на Fastbraces® Technologies се развива и до днес, заедно с настояването на основателя, че за нашите най-претенциозни пациенти само най-доброто е от значение.

Чувайки думите “ти имаш нужда от скоби”, може да отпрати някои хора в директен двубой с несигурността. Носейки брекети за възрастни, някои хора се страхуват да говорят по време на бизнес среща или да се наслаждават на приключението на първа среща. Колкото и плашещо може да бъде, технологията Fastbraces® Technology може да бъде най-бързата, най-достъпната и най-добра алтернатива, осигуряваща предимството на едно бързо, перманентно решение.
Най-големият въпрос за един тинейджър, който се нуждае от брекети, най-вероятно е “колко по-скоро мога да ги махна”? Докато няма чудодейни кратки пътища в ортодонтията, технологията Fastbraces® Technology е различна по дизайн, което позволява времето за лечение да се редуцира до седмици и месеци! Старите брекети обикновено са квадратни по форма и обикновено движат короната на зъба през първата година, и корена на зъба към крайната си позиция през втората година, като всичко това изисква около две години лечение. Патентованите триъгълни брекети на Fastbraces® Technology леко придвижат корените на зъбите към тяхната крайна позиция, като при това го правят без допълнителен риск за пациента.
Разместени зъби или дисфункционална захапка може да се окаже проблем за някои деца. Въпреки, че това може да усложни тяхната орална хигиена, допълнителния натиск, от това да бъдеш дете може да повлияе на ежедневнато настроение, нагласа и самочувствие. За щастие, с технологията Fastbraces®, децата могат да получат бързо ортодонтско лечение с минимален дискомфорт. Технологията Fastbraces® Technology High-Performance Bracket Systems (Брекетни Системи Fastbraces® с Висока Производителност) може да помогне да бъдат поставени финалните щрихи на една млада усмивка, без екстракции, за цял живот, след като корените на зъбите са напълно оформени и тяхното естествено поникване е завършено.