Fastbraces® ЗА ВСИЧКИ
БЪРЗО, ЛЕСНО И ДОСТЪПНО РЕШЕНИЕ
braces for teens
Fastbraces® За Юнуши

Най-големият въпрос за един тинейджър, който се нуждае от брекети, най-вероятно е “колко по-скоро мога да ги махна”? Докато няма чудодейни кратки пътища в ортодонтията, технологията Fastbraces® Technology е различна по дизайн, което позволява времето за лечение да се редуцира до седмици и месеци! Старите брекети обикновено са квадратни по форма и обикновено движат короната на зъба през първата година, и корена на зъба към крайната си позиция през втората година, като всичко това изисква около две години лечение. Патентованите триъгълни брекети на Fastbraces® Technology леко придвижат корените на зъбите към тяхната крайна позиция, като при това го правят без допълнителен риск за пациента.

fastbraces metal
Fastbraces® Standard Metal
Fastbraces® Standard Metal са оригиналните брекети, изобретени от основателя на Fastbraces®, специалист по ортодонтия, д-р Антъни Виазис, DDS, MS, и са изпитани из основи от изледвания в университети в САЩ, Европа и Южна Америка. Брекетите Fastbraces® Standard Metal предлагат най-съвременните постижения в нивото на работа с множество предимства за преместване зъби в сравнение с традиционните системи.
fastbraces clear
Fastbraces® Ceramic Clear
Fastbraces® Ceramic Clear са нови и невероятно прозрачни керамични брекети, които предлагат същите предимства за преместване зъби, както и Fastbraces® Ceramic Clear. С добавеното положително качество на по-естетичен външен вид и зъбна дъга с цвета на зъбите, Fastbraces® Ceramic Clear ще смаят всеки с тяхната производителност - брекети с които се постига общо козметично решение.
fastbraces retainers
Fastbraces® Retainers
Ритейнърите Fastbraces® Retainers са прозрачни и са направени от издържлив материал, изработват се индивидуално за всеки пациент. Терапията след лечение изисква носене на ритейнър само за 15-20 минути на ден (според инструкциите на доктора).