FASTBRACES® ТЕХНОЛОГИЯ
БЪРЗО, ЛЕСНО И ДОСТЪПНО РЕШЕНИЕ
braces for children
Fastbraces® За Деца

Разместени зъби или дисфункционална захапка може да се окаже проблем за някои деца. Въпреки, че това може да усложни тяхната орална хигиена, допълнителния натиск, от това да бъдеш дете може да повлияе на ежедневнато настроение, нагласа и самочувствие. За щастие, с технологията Fastbraces®, децата могат да получат бързо ортодонтско лечение с минимален дискомфорт. Технологията Fastbraces® Technology High-Performance Bracket Systems (Брекетни Системи Fastbraces® с Висока Производителност) може да помогне да бъдат поставени финалните щрихи на една млада усмивка, без екстракции, за цял живот, след като корените на зъбите са напълно оформени и тяхното естествено поникване е завършено.

fastbraces metal
Fastbraces® Standard Metal
Fastbraces® Standard Metal са оригиналните брекети, изобретени от основателя на Fastbraces®, специалист по ортодонтия, д-р Антъни Виазис, DDS, MS, и са изпитани из основи от изледвания в университети в САЩ, Европа и Южна Америка. Брекетите Fastbraces® Standard Metal предлагат най-съвременните постижения в нивото на работа с множество предимства за преместване зъби в сравнение с традиционните системи.
fastbraces clear
Fastbraces® Ceramic Clear
Fastbraces® Ceramic Clear са нови и невероятно прозрачни керамични брекети, които предлагат същите предимства за преместване зъби, както и Fastbraces® Ceramic Clear. С добавеното положително качество на по-естетичен външен вид и зъбна дъга с цвета на зъбите, Fastbraces® Ceramic Clear ще смаят всеки с тяхната производителност - брекети с които се постига общо козметично решение.
fastbraces retainers
Fastbraces® Retainers
Ритейнърите Fastbraces® Retainers са прозрачни и са направени от издържлив материал, изработват се индивидуално за всеки пациент. Терапията след лечение изисква носене на ритейнър само за 15-20 минути на ден (според инструкциите на доктора).