science and biology braces
FASTBRACES® ТЕХНОЛОГИЯ
БЪРЗО, ЛЕСНО И ДОСТЪПНО РЕШЕНИЕ
Fastbraces® За Възрастни

Чувайки думите “ти имаш нужда от скоби”, може да отпрати някои хора в директен двубой с несигурността. Носейки брекети за възрастни, някои хора се страхуват да говорят по време на бизнес среща или да се наслаждават на приключението на първа среща. Колкото и плашещо може да бъде, технологията Fastbraces® Technology може да бъде най-бързата, най-достъпната и най-добра алтернатива, осигуряваща предимството на едно бързо, перманентно решение.

fastbraces metal
Fastbraces® Standard Metal
Fastbraces® Standard Metal са оригиналните брекети, изобретени от основателя на Fastbraces®, специалист по ортодонтия, д-р Антъни Виазис, DDS, MS, и са изпитани из основи от изледвания в университети в САЩ, Европа и Южна Америка. Брекетите Fastbraces® Standard Metal предлагат най-съвременните постижения в нивото на работа с множество предимства за преместване зъби в сравнение с традиционните системи.
fastbraces clear
Fastbraces® Ceramic Clear
Fastbraces® Ceramic Clear са нови и невероятно прозрачни керамични брекети, които предлагат същите предимства за преместване зъби, както и Fastbraces® Ceramic Clear. С добавеното положително качество на по-естетичен външен вид и зъбна дъга с цвета на зъбите, Fastbraces® Ceramic Clear ще смаят всеки с тяхната производителност - брекети с които се постига общо козметично решение.
fastbraces retainers
Fastbraces® Retainers
Ритейнърите Fastbraces® Retainers са прозрачни и са направени от издържлив материал, изработват се индивидуално за всеки пациент. Терапията след лечение изисква носене на ритейнър само за 15-20 минути на ден (според инструкциите на доктора).