FASTBRACES® TECHNOLOGY
ОТКРИВАНЕ НА ДВАЙСЕТТЕ ОСНОВНИ РАЗЛИКИ
Предимства на Fastbraces®

Отдавна се знае, че истинският лукс е крайният потребител никога да не усети болка. Това е, което прави Fastbraces® продуктите да бъдат носени с удоволствие. Историята на Fastbraces® Technologies се развива и до днес, заедно с настояването на основателя, че за нашите най-претенциозни пациенти само най-доброто е от значение.

Крайната цел на Fastbraces® продуктите е предоставянето на лекота и спокойствие в движението и комфорт в действието. Подобно на шампион спортист, чиято привидно естествена производителност е всъщност резултат от хиляди часове практика, очевидната квалификация и изпълнение на Fastbraces® Technology е резултат от великолепен артистизъм.

Добавете днешните технологии към превъзходното качество на миналото, и ще получите един продукт, който е едновременно достъпен и удобен. Патентованите триъгълни брекети, предназначени да движат корените на зъбите към крайната позиция от началото на лечението, са дело на безкомпромисна изработка и се намират в челните редици на философията за майсторска изработка, датираща повече от две десетилетия.

Днес оригиналните брекети Fastbraces® Standard Metal все още са един от основните методи на лечение; Въпреки това, съществуват и други възможности. Fastbraces® Technologies гарантират, че посещенията при лицензирани зъболекарите като д-р Енчева са стъпка към един свят на неочаквани и достъпни алтернативи, като например: естетически приятните Fastbraces® Ceramic Clear невидими керамични брекети за тези претенциозни пациенти, чието време е по-важно от парите.

Като икона на традицията и вдъхновение за бъдещето, Fastbraces® сега са световно известен заради тяхната репутация на достъпност, бързина и удобство. За разлика от типичните брекети, които измерват корекциите по отношение на години, Fastbraces® Technologies обикновено допринасят за придвижването на зъбите към правилна позиция в рамките на седмици до месеци. Резултатите трябва да бъдат наблюдавани, за да бъдат наистина оценени.

Лицензираните Fastbraces® доктори обикновено описват следните различия между старата технология и прекрасните Fastbraces®
Стари традиционни брекети
Използват се от десетилетия
Често причиняват промени в естествената захапка
Често се нуждаят от екстракции
Използват се множество дъги
Обикновено се носят 2 години
Обикновено са скъпи
Забавено движение на корените
Водят до коренова резорбция
Проблеми с болката
Новата технология Fastbraces®
Използвани повече от 20 години
Запазват естествената захапка
Почти винаги не се налага екстракция
Само една дъга
Типично седмици до месеци
Обикновено цената е ниска
Непосредствено движение на корените
Статистически по-малко резорбция